AK Parti'nin Ankara ilçe adayları tek tek açıklandı

Son dakika haberi: İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye adaylarının ardından AK Parti'nin Ankara ilçe adayları ve 5 ilçedeki MHP adayları belli oldu. Programa, Erdoğan'ın ismini duyurmasının ardından kürsüye gelen Çamlıdere adayı Hazım Caner Can damga vurdu. Erdoğan'ın mikrofon uzattığı Can, "Çamlıdere'de hedefim yüzde 90, istemiyorum noksan. Bize de bu yakışır. Canım feda Cumhurbaşkanıma" dedi.

AK Parti'nin Ankara ilçe adayları tek tek açıklandı

Recep Tayyip Erdoğan

Son dakika haberine göre, Cumhur İttifakı'nın Ankara ilçe adayları belirlendi. Programa katılan ve mikrofonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan devralan Hazım Caner Can, Çamlıdere ilçesi adayı olarak dikkat çekti. Hazım Caner Can, hedefinin Çamlıdere'de yüzde 90 başarı elde etmek olduğunu belirterek, "Bize de bu yakışır. Canım feda Cumhurbaşkanıma" dedi. Ayrıca, Ankara'da büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak AK Parti'nin ilçe adayları da Erdoğan tarafından açıklandı. Başkentte 5 ilçede ise MHP'nin adaylarına destek verileceği açıklandı. İşte detaylar...

Recep Tayyip Erdoğan

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI BELLİ OLDU

Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin konuşmasında SSK ve Bağkur emeklilerine yapılan maaş zammına vurgu yaparken, aynı zamanda Merkez Bankası iddialarına da tepki gösterdi. Başkan Erdoğan'ın açıklamalarına göre, Ankara'da AK Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayı Turgut Altınok olacak ve Mansur Yavaş'a karşı yarışacak. Ayrıca, Erdoğan'ın belirttiğine göre, AK Parti Ankara'da 5 ilçede MHP'nin adaylarını destekleyecek.

 

Hazım Caner Can'ın duygusal ifadeleri ve hedefleri, programa damga vurdu ve dikkat çekti. Erdoğan'ın ismini duyurmasının ardından kürsüye çıkan Can, Cumhur İttifakı'nın güçlü duruşuna vurgu yaparak, Çamlıdere'deki hedeflerini açıkladı. Erdoğan'ın yerel seçimlere ilişkin değerlendirmeleri ve açıklamalarıyla birlikte, AK Parti'nin Ankara'daki stratejisi ve adaylarının belirlenmesi önemli bir gelişme olarak öne çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir programda yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın yerel seçim adaylarını açıkladı ve kürsüye çağırdı. Çamlıdere adayı Hazım Caner Can, Erdoğan'ın mikrofon uzattığı isimlerden biri oldu. Can, duygusal bir şekilde "Çamlıdere'de hedefim yüzde 90, istemiyorum noksan. Bize de bu yakışır. Canım feda Cumhurbaşkanıma" dedi ve salonda büyük alkış aldı.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan mesajlar arasında, AK Parti'nin yerel seçimlerde elde edeceği başarının muhalefet tarafından sağlanamayacağı vurgulanıyor. Muhalefetin sadece gösteriş ve tatil üzerine yoğunlaştığı ifade edilen konuşmada, iç ve dış karanlık odaklarla ittifaklar yaparak, kendi şehirlerinin sorunlarını çözmede yetersiz kaldığı belirtiliyor. Özellikle ülkenin en büyük üç şehrindeki yöneticilere atıfta bulunularak, temel atmama törenleri ve tabela değişiklikleriyle yetinildiği, büyük projelerin olmamasıyla eleştirilen bir yaklaşım dile getiriliyor.

Erdoğan, milletin bu durumu 31 Mart'taki sandıkta sorgulayacağını ifade ederek, yerel seçimlerin bir hesaplaşma anı olacağını vurguluyor. Bu çerçevede, halkın beklentilerine karşılık veremeyen yöneticilerin sorumluluğunun sandıkta ortaya çıkacağını belirtiyor. Erdoğan'ın konuşması, Cumhur İttifakı'nın yerel seçim stratejisinin bir parçası olarak, halkın desteğini kazanma ve muhalefeti eleştirme amacını taşıyor.