Siyasi isimlerin nerede oy kullanacağı belli oldu

31 Mart seçimleri geldi çattı! Peki hangi siyasi lider nerede oy kullanacak? İşte cevabı...

Siyasi isimlerin nerede oy kullanacağı belli oldu

Türkiye'nin gündemindeki yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasi liderlerin oy verecekleri yerler netlik kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geleneksel olarak oyunu İstanbul Üsküdar'da kullanacak. Aynı şekilde, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş da İstanbul'un Fatih ilçesinde sandığa gidecek.

Ankara'da oylarını kullanacak isimler arasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bulunuyor. Bahçeli, Anıttepe Ortaokulu'nda, Akşener ise Bilkent'teki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda oy kullanacak.

siyasi parti liderleri nerede oy kullanacak?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise seçim bölgesi olan Manisa'da sandık başına gidecek. Diğer yandan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul'da oy kullanacak.

Bu belirlenen adresler, siyasi liderlerin seçim günüki kararlılığını ve demokratik haklarını yerine getirecekleri yerler olarak öne çıkıyor. Seçim atmosferi, liderlerin tercih ettikleri bölgelerde de yoğun bir şekilde hissediliyor. Tüm bu detaylar, 31 Mart yerel seçimlerinin önemini ve heyecanını artırıyor.