Akıllı telefon alışkanlıkları tarihe karışıyor

Samsung'un yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modellerinde, Galaxy AI'nin yapay zeka destekli özellikleriyle mobil teknoloji dünyasında yeniden bir sayfa açacağı öğrenildi. Galaxy S24 serisi, kullanıcı deneyimini yeniden şekillendiriyor ve akıllı telefonunuzu bir iletişim aracından çok daha fazlası haline getiriyor. Galaxy AI tarafından desteklenen bu cihazlar, kullanıcıları günlük yaşamlarının her alanında destekleyerek telefon kullanımını günlük bir etkileşimden zengin bir deneyime dönüştürüyor.

Akıllı telefon alışkanlıkları tarihe karışıyor

Samsung, 17 Ocak'ta düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde en yeni cihazlarından ve Galaxy AI ile getirdiği yapay zeka yeniliklerinden bahsetti. Şirket, yapay zeka destekli Galaxy AI teknolojisini yeni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 modellerine entegre edilmesiyle mobil teknoloji dünyasında yepyeni bir devrim yaratmaya hazırlanıyor. S24 serisi, akıllı telefon kullanımı temel yapısını değiştiriyor, kullanıcılara daha etkin destek sağlıyor ve bu alanda yeni bir dönem getiriyor. Galaxy AI yapay zeka özellikleriyle birlikte hayatınıza dahil ettiğinizde elinizden bırakmak istemeyeceğiniz en yeni Samsung Galaxy S24 cihazlarıyla tanışmaya hazır olmanız isteniyor. İşte, yepyeni Samsung Galaxy S24 cihazları:

"Circle to Search with Google, internet aramasını benzeri görülmemiş seviyelere taşıyor"

Samsung Galaxy S24 serisi

Galaxy S24, iletişim ve çevrimiçi aramalar için akıllı telefon deneyimini yepyeni bir düzeye taşımakta. nternet aramaları günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi ve Galaxy S24 serisi, Google ile birlikte geliştirilen yenilikçi Circle to Search özelliğiyle bu alanda bir ilke imza atıyor. Bu özellik, ekrandaki içeriği daire içine almak veya vurgulamak için menü düğmesine uzun basıldığında veya dokunduğunuz her şeyde yüksek kalitede arama sonuçları sağlamak üzere kaydırarak ana ekran simgelerini etkinleştirir.

Canlı çeviri özelliği, çift yönlü ses ve metin çevirisine olanak sağlayarak hem kolay hem de anlaşılır iletişim sağlar.

Galaxy AI, akıllı telefonları iletişimdeki önemli rolünü güçlendirerek günlük yaşamın her yönünü iyileştirmeyi hedefliyor. Bu gelişmiş yapay zeka özellikleri, dil engellerini aşarak iletişimi kolay ve erişilebilir hale getiriyor. Galaxy S24 serisi ile farklı dil konuşan insanlarla iletişim kurabilir, yabancı dillerde iş toplantıları yapabilir, herkesle iletişim kurabilirsiniz.

"Samsung klavye 13 dilde gerçek zaman çeviri sunuyor"

Samsung Galaxy S24 serisi

Galaxy S24, mesajlarınızın tonunu iyileştirmek ve mesajlaşma ile sosyal medyada etkili iletişim kurmak için Sohbet Asistanı'nı kullanıyor. Samsung klavyeleri, 13 dilde gerçek zamanlı çeviriye olanak tanıyan yapay zeka özellikleriyle donatılmıştır. Android Auto, sürüş sırasında gelen mesajları özetleyerek yolda bağlantıda kalmanıza yardımcı olur. Samsung Notes, Note Assistant'ı kullanarak kolayca not oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak tanır ve Ses Kayıt Asistanı, birden fazla hoparlörden gelen ses kayıtlarını metne dönüştürür.

" Galaxy S24 serisinin teknik özellikleri etkileyici"

Galaxy S24 serisi harika performans özellikleriyle dolu ve kullanıcılara şimdiye kadarki en akıllı deneyimi sunuyor. Yapay zekaya dayalı uygulama ve görevlerin öneminin artmasıyla birlikte bu cihaz serisi her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Oyun oynamaktan video kaydetmeye, seyahat planlamadan çoklu uygulama kullanmaya kadar her türlü işlem Galaxy S24 serisinde sorunsuz ve verimli bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Samsung Galaxy S24 serisi

Galaxy S24 Ultra, Galaxy mobil platformu için Snapdragon® 8 Gen 3'ü temel alır ve özel olarak optimize edilen yapay zeka işleme yeteneklerine sahiptir. Bu gelişmiş yonga seti, geliştirilmiş NPU ile verimli bir bilgi işlem deneyimi sağlar. Serideki cihazlarda 1 ila 120 Hz arasında değişen uyarlanabilir yenileme hızı, performans verimliliğini artırır. Galaxy S24 serisinin oyun performansı, donanım ve aynı zamanda da yazılım iyileştirmeleriyle geliştirildi. Galaxy S24 Ultra modeli özellikle genişletilmiş buhar odasıyla termal kontrolü optimize ediyor. Bu, cihazınızın yüzey sıcaklığını azaltır ve performansı artırır. Işın izleme, oyunlarda gerçekçi görsel efektler sağlar ve sektör lideri oyun şirketleriyle işbirliği, popüler oyunların optimizasyonuna olanak tanır.

Galaxy S24 serisinin tasarım yenilikleri izleme deneyimini daha da geliştiriyor. Seri, daha ince ve daha düzgün çerçevelere sahip; Galaxy S24+ modelindeki 6,7 inç ekran ve Galaxy S24 modelindeki 6,2 inç ekran, telefonun kendisiyle hemen hemen aynı boyutta. Galaxy S24 Ultra, görüntüleme ve üretkenlik için optimize edilmiş, daha düz bir 6,8 inç ekrana sahip. Galaxy S24+'ın ekranı, Galaxy S24 Ultra ile aynı QHD+ çözünürlüğünü destekleyerek görsel kaliteyi önemli ölçüde artırdı.

Galaxy S24 serisi, bu özellikleriyle kullanıcılara eğlence ve işlevsellik bakımından zengin ve kaliteli bir deneyim sunuyor. Bu performans, görüntü kalitesi ve tasarım iyileştirmeleri Galaxy S24 serisini akıllı telefon pazarında öne çıkarıyor.

"Galaxy AI'nin yapay zeka yetenekleri fotoğraflarınızı ve videolarınızı bir sonraki seviyeye taşıyor"

Samsung Galaxy S24 serisi

Galaxy S24 serisiyle fotoğraf ve video çekmek artık daha kolay. ProVisual Engine gibi geliştirilen yapay zeka desteğe sahip özellikler sayesinde bu telefon serisi, uzak mesafelerden bile net, yüksek kaliteli görüntüler yakalama olanağı sunuyor. Gelişmiş gece çekimi özellikleri, düşük ışıklı ortamlarda bile yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar kaydetmenize olanak tanırken, Galaxy S24 Ultra'nın daha büyük piksel boyutu ve ayrıca geliştirilmiş optik görüntü sabitleme (OIS) özelliği keskinliği artırır ve sarsıntıyı azaltır.

Yenilikçi yapay zeka düzenlemesi araçlarına sahip Galaxy S24 serisi, fotoğrafları hızlı ve kolay bir şekilde düzenleme olanağı sağlıyor. Düzenleme önerileri her fotoğrafta ince ayarlar yapılmasını önerirken, Üretken Düzenlemeler arka planınızı iyileştirmek için yapay zekadan yararlanır. Anında Ağır Çekim, hareketli sahnelerde daha fazla ayrıntı görmenizi sağlar ve Süper HDR, gerçekçi görüntü kalitesi sağlar. Ayrıca Galaxy S24 serisinin sosyal medya entegrasyonu, fotoğrafları doğrudan HDR kalitesinde paylaşmanıza imkan tanıyarak, fotoğraflarınızın sosyal medyada daha etkileyici olmasını sağlar. Bu yenilikçi özellikler ise, kullanıcıların fotoğraf ve videolarla tüm yaratıcı potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olarak orijinal, yüksek kaliteli içerik oluşturmalarına olanak tanır.

"Şirket her yıl sürdürülebilirliğe vurgu yapıyor"

Samsung, Galaxy S24 serisiyle çevreyi korumaya yönelik önemli adımlar atıp sürdürülebilirlik çalışmalarını yeni bir boyuta taşıyor. Bu yeni seri, iç ve dış bileşen kısımlarında geri dönüştürülmüş olan plastik, cam ve alüminyum kullanılarak geri dönüştürülmüş malzeme çeşitliliğini artırıyor. Özellikle Galaxy S24 serisinde ilk kez geri dönüştürülmüş kobalt ile adir toprakların kullanılması dikkat çekmekte. Galaxy S24 Ultra'nın pili %50 geri dönüştürülen kobalt içerir ve hoparlör %100 geri dönüştürülen adir toprak elementlerini de içermektedir.

Samsung Galaxy S24 serisi

Galaxy S24 ayrıca, geri dönüştürülmüş çelik ve termoplastik poliüretandan (TPU) üretilen ilk Galaxy S serisidir. Galaxy S24 Ultra'nın hoparlöründe en az %40 geri dönüştürülmüş çelik kullanılırken, yan ve ses düğmeleri en az %10 geri dönüştürülmüş tüketici öncesi TPU kullanıyor. Galaxy S24 modeli, %100 oranında geri dönüştürülmüş olan kağıt malzemeden yapılmış bir kutuyla geliyor.

Samsung, 2025 yılına kadar belirlemiş olduğu hedeflere ulaşmaya ve çevreyi koruma konusundaki kararlılığını sürdürmeye kararlıdır. Şirket, 2022 yılı sonuna kadar tüm mobil ürünlerinin içeriğinde geri dönüştürülmüş malzemeleri kullanarak bu hedefler doğrultusunda önemli bir adım atmış oldu. Şirket, 2030'a kadar her mobil ürünün her modülünde en az bir tür geri dönüştürülen malzeme kullanma hedefi doğrultusunda çalışmaya devam ediyor. Bu strateji, Samsung'un mobil deneyimlerde sürdürülebilirlik liderliğini ve aynı zamanda da çevreye olan bağlılığını güçlendiriyor ve mobil teknoloji sektöründe de çevre dostu uygulamalarda öncü olma yolunda önemli adım olarak görülmekte.

Bu yaklaşım tüketicilere evre dostu seçenekler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sektör genelinde sürdürülebilirlik standartlarının iyileştirilmesine de yardımcı olması hedefleniyor.

Samsung'un yenilikçi ve çevre dostu şeklinde tanımlanan girişimleri, teknoloji ile sürdürülebilirlik arasında olan engeyi güçlendirmeyi ve gelecek nesillere de yeşil bir dünya inşa etmeyi amaçlıyor.

"Uçtan uca güvenli donanımıyla birlikte gerçek zaman tehdit algılama ve işbirliğine dayalı koruma özellikleri"

Galaxy S24 serisi, Samsung'un güvenlik ve gizliliğe yönelik yenilikçi yaklaşımını yansıtan birçok elişmiş özelliklerle donatılmıştır. Serinin çok katmanlı olan güvenlik platformu Samsung Knox'un kullanıcıların kritik bilgilerini koruduğu ve güvenlik açıklarına karşı da etkili koruma sağladığoı söyleniyor. Tutarlı şekilde güvenli donanım, gerçek zaman tehdit algılama ve işbirliğine dayalı koruma özellikleri, bu cihaz serisini yüksek düzeyde güvenlikte tutar.

Samsung Galaxy S24 serisi

Samsung, yapay zeka çağı sürecinde kullanıcılara cihazlarında daha fazla kontrol ve seçenek sunuyor. Galaxy S24 serisinin gelişmiş zeka ayarlarının kullanıcıların yapay zeka ile donatılmış özelliklerini nasıl kullanacaklarına, verilerinin çevrimiçi şeklinde nasıl işleneceğine karar vermelerine olanak tanıyor. Bu ayarlar, kişisel bilgilerinizin kullanımı ve aynı zamanda gizliliği konusunda size daha fazla şeffaflık sağlamaktadır.

Knox Matrix'in Geçiş Anahtarları çözümünün, dijital kimlik bilgileri aracılığı ile herhangi bir güvenilir cihazdan web sitelerine, uygulamalara daha kolay ve güvenli erişim sağlar. Bu özellik kimlik hırsızlığına karşı ek koruma sağlar. Gelişmiş veri koruması, verilerinizin yedeklendiğinde, senkronize edildiğinde ve Samsung Cloud'a geri yüklendiğinde uçtan uca şifrelenmesini sağlayarak verilerinizin güvenliğini daha da artırır.

Galaxy S24 serisi ayrıca Knox Vault, güvenlik ve gizlilik paneli, otomatik engelleyici, güvenli Wi-Fi, özel paylaşım ve bakım modu gibi Samsung'un kapsamlı güvenlik ve gizlilik özelliklerine de sahip. Bu özellikler kullanıcılara kapsamlı güvenlik ve gizlilik sağlarken, diğer taraftan da cihazlarındaki verilere tam kontrol sağlamaktadır.

Basitçe söylemek gerekirse Samsung, Galaxy AI ile dünya çapında cep telefonu deneyiminin yeniden tasarlanmasına öncülük etmeyi planladığını duyurdu. İkonik Galaxy S24 serisi, teknolojik gücünün ötesinde yapay zeka yetenekleriyle de dikkat çekmekte. Bu yenilikçi özellikler, mobil teknolojide yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor ve kullanıcılara günlük hayatlarını değiştirecek deneyimler sunuyor.