Arda Güler 'kiralanacak' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu

Real Madrid'e transferi gerçekleştirilen ancak orada istediği süreyi yakalayamayan genç yıldız Arda Güler'in takımdan ayrılacağı iddia edilirken, genç yıldızın Başkan Perez ile beklenmedik bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Arda Güler 'kiralanacak' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, transfer sürecinde Real Madrid ile anlaşmıştı. İspanyol devine transfer olduktan sonra çok fazla forma giyme şansı bulamayan Güler, son maçta yedek kulübesinde yer almıştı. Genç yıldız, dayanamadı ve bu duruma tepki gösterdi.

Takıma geldiğinde beri bir türlü forma şansı yakalayamayan Arda Güler'in başka bir takıma kiralık olarak gideceği gündeme geldi.

GÜLER, BAŞKAN PEREZ'LE GÖRÜŞTÜ

Bu durumun ardından Real Madrid başkanı Florentino Perez ve Arda Güler arasında beklenmedik bir görüşme yaşandı. Real Madrid'e yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Arda Güler, Perez'le görüşmesinin ardından Real Madrid kadrosunda kalması yönünde bir karar alındı.

Arda Güler 'kiralanacak' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu

'ARDA KİRALIK GİDECEK' İDDİALARI..

Bu toplantının 'Arda kiralanacak' haberini bastırmak için yapıldığı söyleniyor.

 Real Madrid'in genç yıldıza güvendiği, aynı zamanda da Carlo Ancelotti'nin artık Arda'ya şans vereceği belirtildi.

ARDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Arda Güler, söz konusu iddialara ilişkin suskunluğunu bozarken takımın kadrosunda olmaya kararlı olduğunu söyledi. Yıldız oyuncu, konuyla ilgili açıklaması da Ancelotti'nin kendisine güvenmesi adına elinden gelen herşeyi yapacağını, Real Madrid'den de ayrılmayacağını söyledi.