Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçeli oldu

Fenerbahçe'nin transferdeki önemli hamlesi! Çağlar Söyüncü İstanbul'a indi. Sabaha karşı havalimanında coşkuyla karşılandı. Milli futbolcu, Fenerbahçe atkısı takarak, "Türk halkı yıllardır arkamdaydı, inşallah şampiyonlukla taçlanır" dedi.

Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçeli oldu

Fenerbahçe'nin transfer atağının son halkası olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, sabaha karşı İstanbul'a iniş yaptı. Atletico Madrid'de forma giyen deneyimli futbolcu, Atatürk Havalimanı'nda sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Selahattin Baki ve az sayıda Fenerbahçe taraftarı tarafından karşılandı. Söyüncü, Fenerbahçe atkısı takarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları kapsamında gerçekleşen bu transferle ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu ara transfer döneminde futbol takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda milli oyuncu Çağlar Söyüncü kulübümüzle transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verilmişti.

Çağlar Söyüncü

Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid'den transfer edildi. Gece saatlerinde İstanbul'a gelen Söyüncü, havalimanında taraftarlar ve kulüp yöneticisi tarafından coşkuyla karşılandı. Milli futbolcu, sarı-lacivertli atkı takarak duygusal bir atmosferde basın mensuplarına konuştu.

Çağlar Söyüncü, Türk halkının kendisine olan desteklerine vurgu yaparak, "Türk halkı yıllardır arkamdaydı, bende üstüme düşeni yaptım. Söylenecek çok bir şey yok. Burada Türkiye'deki bütün arkadaşlarımızla aramız iyi. İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz" dedi. Bu transfer, Fenerbahçe taraftarları arasında heyecan uyandırırken, Söyüncü'nün Fenerbahçe forması altında nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.