Derbi sonrası ortalık karıştı: Küfür edip, boğazına yapıştı

Fenerbahçe, Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek unutulmaz bir galibiyet elde etti. Maçın ardından başkan Ali Koç'un stada gelmesiyle sarı-lacivertli ekip yeniden sahaya çıktı. Bu hamlenin ardından RAMS Park'ta karışıklık yaşandı. Bu arada sarı-lacivertliler, Ali Koç'un yöneticisi Selahattin Baki'yi, Galatasaray antrenörlerine ve diğer takımlara hakaret ettiği gerekçesiyle gırtlağından yakaladı. İşte gerginlik dolu o anlar..

Derbi sonrası ortalık karıştı: Küfür edip, boğazına yapıştı

Trendyol Süper Lig'i 37. hafta maçlarında Fenerbahçe Galatasaray'ı 1-0 yenerek uzun yıllar boyu unutulmayacak zafere imza attı. Karşılaşma sonrası Başkan Ali Koç da galibiyet sevinciyle Rams Park'a geldi.

GALATASARAYLI YÖNETİCİLERE KÜFÜR!

Maçın ardından sahaya girmek isteyen Fenerbahçelileri engelleyen Galatasaraylı yöneticilere yönelik 'Öyle böyle yapmayın, a... s... sizin' şeklinde konuşan Fenerbahçe yöneticilerinden Selahattin Baki'nin küfürünü duyan Başkan Ali Koç, bir anda öfkelendi.

ALİ KOÇ, BAKİ'NİN YAKASINA YAPIŞTI

Derbi sonrası ortalık karıştı Küfür edip, boğazına yapıştı

Bu sözleri duyan Ali Koç, çok sinirlenerek Baki'ye döndü ve şöyle dedi: 'Ya sus be, sana sus dedim mi susacaksın' Baki ise Koç'a yanıt olarak 'Ya beni mi buldun başkanım' dedi.

Bu etkinlikler öncesi Sarı Lacivert takımı, sahaya dönüşünde galibiyetini tribünlerde taraftarlarla birlikte kutladı.

RAMS PARK'TA IŞIKLAR KAPATILDI

Bu durumun ardından RAMS parkındaki ışıklar kapatıldı. Işıklar söndükten sonra bir anda 2011-12 sezonu Kadıköy'de şampiyonluk kupası kaldırıldığında stadın ışıklarının söndüğü hatırlandı.

Derbi sonrası ortalık karıştı Küfür edip, boğazına yapıştı

Tezahüratların ardından stat yönetimi boş stadyumda müzik açıldı. Galatasaray genel sekreteri Eray Yazgan ve Ali Koç sahada kavga etti. İki grup arasında gerginlik yaşandı. Ali Koç'un Yazgan'a "Çık buradan, gitmezsen dövüleceksin" sözleri dikkat çekti.