Dursin Özbek'ten Ali Koç'a sert yanıt

Futbol camiasında yaşanan olaylar sonrasında Dursun Özbek tarafından Ali Koç'a sert sözler sarfedildi. Hatayspor galibiyetinin sonrasında Özbek açtı ağzını yumduğu gözünü. İşte detaylar...

Dursin Özbek'ten Ali Koç'a sert yanıt

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hatayspor galibiyeti sonrasında kameralara geçerek açıklamalarda bulundu. Özbek şampiyonluk heyecanına değinerek hedefe ilerlediklerini savunurken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Olağanüstü Genel Kurul'da yaptığı açıklamalara sert yanıt gecikmedi.

SON 7 MAÇ
Şampiyonluk yürüyüşünün devam ettiği bu zaman diliminde Özbek, 7 maç kaldığını katırlatarak hedefin bu 7 maç olduğunu sonucunda ise şampiyon olmak istediklerini belirtti. Şampiyonluk yolunda gündem farklı yerlere çekilirken gidişattın Galatasaraylıları memnun etmediği belirtildi.
Galatasaray Başkan Vekili tehdit edilirken o sözleri mutlaka dinlemişsinizdir. Özbek, tehdidin boyutu da lafzi bir tehdit değil. Bugün, yarın, bundan sonra... Hiç ülkenin huzurunu düşünmüyor musunuz? ifadelerini kullandı.
Dursun özbek
60 milyon taraftara hitap edilirken o kadar insanı provoke etmekle istenmeye olaylara neden olmak mı istiyorsun. Bu durumda vazife çıkarsa başka vekilime bir şey yaosa... Çoluğu çocuğu ailesi var. Trabzon'da yaşanan geçmiş olayda daha onun ateşi sönmeden tekrar tehditler havada uçuşuyor. Galatasarayı yöneticinin değil, bir taraftarın öldürülmesi memnun mu edecek seni?

ŞAMPİYONLUKTA TEHDİT DURUMU
Özbek açıklamalarında Koç'un ağabeyi yaşında olduğunu şampiyonlukların öyle tehditle falan kazanılmadığını şampiyonlar mertçe, delikanlı gibi sahada mücadeleyle kazanıldığının altını çizdi.

DAHA ÖNCEDE TEHDİT ETTİ
Bunun ilk olmadığını belirten Özbek, TFF'deki bir toplantıda da aynı şekilde yaptığını orada da Erden Bey'i tehdit etmeye kalktı, bende oradaydım. Bunları karşılığında ise gereken cevabı alarak yerine oturdu.