Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'ye dönüş sinyalleri

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu dikkat çekici açıklamada bulundu. Açıklaması nedir? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'ye dönüş sinyalleri

Emre Belözoğlu Fenerbahçe için kariyer hedefini açıkladı. Fenerbahçeye tekrar dönecek mi? Tüm detaylar haberimizde.

EMRE BELÖZOĞLU DİKKAR ÇEKİCİ AÇIKLAMADA BULUNDU!

Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran yeni açıklama geldi. O Teknik Direktör dönmek istediğini belirtti.Emre Belözoğlu

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu verdiği röportajla Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Açıklamasında 'Bir gün tekrardan Fenerbahçe hocası olacağımı düşünmekteyim. Olmaz ise de hayatımın sonu değil elbette.'diye belirtti.

Emre Belözoğlu Ankaragücü'nde başarılı performans sergilemektedir. Skorlar ve gelişmelerin kötü gitmediğini dile getirdi. Son hafta içerisinde kulübün yaşadıklarının üzücü olduğunu da belirtti. 'Şu an Ankaragücü başında olmaktan çok mutluyum. Ankara'yı seviyoruz. Görevim itibari ile buradayım. İyi ekip ve oyuncu kadrosuna sahipiz. Fenerbahçe'de Futbolculuk, teknik ve sportif direktörlük yapmıştım. Bir gün Fenerbahçe'nin tekrar hocası olacağımı düşünüyorum. Olmazsa hayatımın sonu değil sonuçta.' açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörlüğünde 10 maça çıkan Belözoğlu 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet almıştı. 1 mağlubiyet ise Sivasspor'dan alınmıştı.