Evine internet bağlatanlara ilk fatura ücretsiz

Evine internet bağlatacaklara müjdeli haber geldi. vodafone yeni bir kampanyasını açıklarken ilk ayın ücretsiz olduğunu duyurdu. ''İlk Faturan Bizden'' kampanya detayları...

Evine internet bağlatanlara ilk fatura ücretsiz

Vodafone Pay işbirliğiyle hayata geçirilen "İlk Faturan Bizden" kampanyası kapsamında, ocak sonuna kadar Vodafone Ev İnterneti'ne gelen yeni müşterilerin ilk faturasını Vodafone tarafından temin edilmektedir. şirket tarafından gelen açıklamalar üzerinde geniş fiber ağıyla ev interneti müşterlerin yüksek hız ve kesintisiz bağlantı gücünden yararlanmalarını sağlar.

Vodafone Pay işbirliğiyle başlatılan kampanyada ocak sonuna kadar devamlılık sağlayan Vodafone Ev İntereti'ne gelen müşteriletin ilk faturası ise şirket tarafından karşılanmaktadır. Pay'e kayıt olunarak ilk çıkan faturasını Vodafone Pay ile ödemesiyle ödediği fatura tutar Vodafone Pay hesabına geri yükleme yapılır.

Vodafone evde internet
Müşteriye geri iade edilerek Vodafone Ev İnterneti faturasının ödenmesinde e ticaret alışverişlerinde fiziksel kart ile mağazalar içerisinde harcama yapılacak nakit olarak ya da ATM'lerden gerçekleşir.  Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, açıklamalarında geniş fiber ağıyla beraber ev interneti müşterilerine kesintisiz ve yüksek hızdan yararlanmak için uygun fiyatlı internet deneyimi sağlandığını açıkladı. Pay ile ödeyen yeni müşterilerin bu faturası şirket tarafından karşılanırken iade edilerek tutar diledikleri yerde harcama yapılır.