Fenerbahçe deplasmanda tek golle galibiyeti kaptı

Trendyol Süper Lig'i 20. hafta maçlarında Fenerbahçe, 81. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle deplasmanda Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup ederek puanını 53'e çıkardı.

Fenerbahçe deplasmanda tek golle galibiyeti kaptı

Trendyol Süper Lig'i 20. hafta maçlarında Fenerbahçe, Gaziantep FK'ya konuk oldu. Sarı lacivertiler, Edin Dzeko'nun penaltı kaçırmasının ardından 81. dakikada maça sonradan katılan İrfan Can Kahveci'nin kafa vuruşuyla, sahadan 1-0 galip olarak ayrıldı. Bu galibiyet sonrası Fenerbahçe 23 puana yükselirken Gaziantep FK'nın puanı 21'de kaldı.

Süper Lig''de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, haftaya kendi evinde Samsunspor'u ağırlayacak. Gaziantep FK ise, Sivasspor deplasmanına gidecek.

Fenerbahçe deplasmanda tek golle galibiyeti kaptı

BONUCCI İLK DEFA FORMA GİYDİ

Sarı lacivertlilerin yeni transfer ettiği Leonardo Bonucci, ilk maçına Gaziantep FK karşısında çıkma şansını yakaladı. İtalyan oyuncu, 37. dakikada Serdar Aziz'in sakatlanması sonrası sahaya girdi.

"Maçın önemli anları"

1'Gaziantep FK-Fenerbahçe karşılaşmasında ilk düdük çaldı.

7'Gaziantep FK ilk tehlikeyi yarattı. Mbakata ceza sahası içinde topu aldı ve Livakovic, açıyı kapattı ve gol atılmasına izin vermedi.

13' Fred şutunu çekiyor, Nita blok yapıyor! Nita, Fred'in ceza sahasının dışından etkili şutunu iyi bir şekilde blokladı ve topu direğin dışına gönderdi.

25' Dzeko, önünde bulunan ve ceza sahası içinde, Gaziantep FK savunmasının üzerinden seken topu buluyor ve açık pozisyondan yaptığı şut direğin üzerinden auta çıkıyor.

37'Fenerbahçe'de sakatlanan Serdar Aziz, oyundan çıkıyor ve Serdar'ın yerine Bonucci oyuna giriyor.

45' İlk yarı hızlı tempoda gol sesi çıkmadan sona eriyor.

46' İkinci yarı başlıyor.

50' Dzeko penaltıdan yararlanamıyor! Dzeko'nun şutunda top direği sıyırarak sahaya döndü.

58' Maxim'in ceza sahasının dışından güçlü şutunun ardından Livakovic iyi reflekslerle başarılı bir blok yaptı.

74' Bonucci araya giriyor! Bonucci, Maxim'in ceza sahasına yaptığı tehlikeli ortayı son dakikada engelledi.

81' F.Bahçe, İrfan Can Kahveci'nin sayesinde golü atıyor. Szymanski'nin pasının ardından topu ağlarla buluşturan İrfan Can Kahveci, bu golüyle takımını 1-0 öne geçiriyor.

88' Tamamen başarısız bir faul. King'in uzak direğe doğru yaptığı orta, blok yapmaya hazır olan Batshuayi tarafından bloke edildi ve top kaleciye geri döndü. Pozisyonuna devam eden Batshuayi, topu önünde buldu ve şutu yan ağlara gitti.

90+7' Livakovic'ten önemli kurtarış! Draguş'un volesinin ardından Livakovic parmak uçlarıyla topu direğin dışına gönderdi.