Fenerbahçelilere Aziz Yıldırım sürprizi: Resmen talimat verdi

Fenerbahçe'nin yaklaşan genel kurul seçimleri öncesinde adaylık yarışı kulislerde yankılanmaya başladı. Sarı-Lacivertli kulübün unutulmaz başkanlarından Aziz Yıldırım, sürpriz bir hamleyle adaylık sinyali verdi. Yıldırım'ın, yönetimde görev aldığı dönemlerdeki spor ve idari kadrolara geri dönüş için 'hazırlıklı olun' çağrısında bulunduğu bildirildi. İşte olayın ayrıntıları...

Fenerbahçelilere Aziz Yıldırım sürprizi: Resmen talimat verdi

Fenerbahçe Kulübü'nde seçim heyecanı yaklaşırken, taraftarların ve üyelerin dikkati, önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek genel kurul toplantısına odaklanmış durumda. Mevcut başkan Ali Koç'un adaylığı henüz resmiyet kazanmasa da, genel beklenti yeniden aday olacağı yönünde.

Fenerbahçe Kulübü'nde Başkanlık Yarışı: Sadettin Saran Resmi Adaylığını İlan Etti

Fenerbahçe'nin Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Sadettin Saran'ın kulüp başkanlığı için resmen aday olduğunu duyurdu. Mosturoğlu'nun açıklamasına göre, Saran'ın adaylık başvurusu daha önce Divan Kurulu'na yapılmış ve hem Yüksek Divan Kurulu hem de Sicil Kurulu tarafından incelenmiş. Tamamlanmış bir sürecin ardından Saran, 500'den fazla destek imzasıyla resmi olarak aday oldu. Fenerbahçe'nin başkanlık için son başvuru tarihi 24 Mayıs olarak belirlendi.

aziz yıldırım

Fenerbahçe'nin Önceki Başkanı Aziz Yıldırım Adaylık İçin Kolları Sıvadı

Fenerbahçe'nin önceki dönemlerdeki başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlık yarışına katılma hazırlıkları içinde olduğu öğrenildi. Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre, Yıldırım, başkanlık görevi süresince çalıştığı spor ve idari kadrolara geri dönüş sinyali vererek, "Hazır olun ve benden haber bekleyin" mesajını iletti.

Aziz Yıldırım'dan Adaylık İddialarına Yanıt: "Doğruyu Ben Söylerim"

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, son dönemde medyada yer alan başkanlık adaylığı ile ilgili iddialara açıklık getirdi. Yıldırım, "Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında bir çok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir. Daha önce de bir çok kez ifade ettiğim gibi, ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım. Şahsım tarafından yapılan bilgilendirmeler dışında, hakkımda yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim," dedi.