Galatasaray, Icardi'nin yokluğunda transferi tamamlıyor

Forvet rotasyonunda sorunlar yaşayan Galatasaray, Adana Demirspor kadrosundan ayrılmayı düşünen M'Baye Niang ile ilgili harekete geçti. Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak'la arası bozulan M'Baye Niang'ı renklerine bağlamak isteyen sarı kırmızılı kulüp, Mauro Icardi'nin yokluğunda Niang'ın etkinliğinden yararlanmayı planlıyor.

Galatasaray, Icardi'nin yokluğunda transferi tamamlıyor

Maddi sorunlar yaşayan ve 3 sezon transfer cezası alan Adana Demirspor'un yıldızları birer birer takımdan ayrılırken Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak'la arası bozuk olan M'Baye Niang'ın kadrodan ayrılmak istediği söylendi. Bu söylentiler üzerine ise Galatasaray'ın Niang için devreye girdiği öğrenildi.

Mauro Icardi'nin uzun süredir sakatlığı ve Cédric Bakambu'nun Afrika Kupası'ndaki varlığından dolayı forvet rotasyonunda sorun yaşayan Galatasaray, Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak'la arası bir türlü düzelmeyen ve takımdan ayrılma düşüncesinde olan M'Baye Niang'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Galatasaray, Icardi'nin yokluğunda transferi tamamlıyor

Sarı-kırmızı yönetim, maaşını alamadığından dolayı Adana Demirspor'u bırakmak isteyen, Murat Sancak'ın sosyal ağlarda hakkında sert yorumlar yaptığı ve transferini istemediği M'Baye Niang'ın transferini bedelsiz bir şekiklde tamamlamak istiyor.

Adana Demirspor'da 20 maça çıkan M'Baye Niang, 8 gol ve 2 asist ile takımın öne çıkan futbolcularından birisi oldu.