Galatasaray-Kopenhag maçını İtalyan hakem yönetecek

Galatasaray'ın Danimarka maçında hakemi kim olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Galatasaray-Kopenhag maçını İtalyan hakem yönetecek

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Galatasaray, A Grubu'nda mücadele ettiği son maçında 12 Aralık Salı günü deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle karşılaşacak. Maçın kritik anlarını yönetecek isim ise İtalyan hakem Daniele Orsato olacak.

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Parken Stadı'nda TSİ 23:00'te başlayacak olan müsabakanın hakem triosu şu şekilde olacak: Daniele Orsato'nun yanında yardımcı hakemler Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini görev alacak. Dördüncü hakemlik ise Michael Fabbri tarafından üstlenilecek.

Orsato, daha önce Türk takımları ve Milli Takımımızın toplam sekiz maçını yönetti. Ancak bu maçlarda sadece bir galibiyet elde edilebildi. Atromitos deplasmanında Fenerbahçe'nin kazandığı tek galibiyet, Orsato'nun yönetiminde gerçekleşmişti.

İşte Orsato'nun daha önce yönettiği maçlarda alınan sonuçlar:

Kopenhag-Galatasaray Maçının Hakemi Daniele Orsato Olacak

Galatasaray 1-2 Barcelona

Galatasaray 0-1 Real Madrid

Türkiye 1-1 Ermenistan

Hollanda 6-1 Türkiye

Macaristan 3-1 Türkiye

Kopenhag 3-0 Başakşehir

Atromitos 0-1 Fenerbahçe

Athletic Bilbao 0-0 Trabzonspor

Galatasaray, bu zorlu deplasman mücadelesiyle birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını tamamlayacak ve bir sonraki aşamada yoluna devam edip edemeyeceği belirlenecek. Taraftarlar, Orsato'nun düdüğüyle başlayacak müsabakada takımlarının başarısı için heyecanla beklemeye başladı.