Hasta olmamak için zeytinyağı ve sarımsak kürü!

Alternatif tıpta yaygın olarak tüketilen sarımsak ve zeytinyağı sağlığımız için hem şifa hem de güç kaynağıdır. Soğuk mevsimde bu tedaviyi mutlaka deneyin. İşte sarımsakları zeytinyağında bekletmenin mucizevi faydaları..

Hasta olmamak için zeytinyağı ve sarımsak kürü!

Doğa sağlığımızı korumak ve güçlendirmek adına bize birçok şifa kaynağı sağlıyor. Aslında bu şifalı kaynaklar bir arada ele alındığında etkileri katlanarak artmaktadır. Sarımsak ile zeytinyağı da bu şifalı kaynaklardan biridir.

Özellikle soğuk kış aylarına yaklaştığımız şu günlerde bu güçlü tedavi etkisi olan sarımsak ile zeytinyağı, hem bekletilerek tüketilebilir hem de ayaklarınıza sürerek şifa elde edebilirsiniz. Denediğinizde sonuçlara şaşıracaksınız..

"Sarımsağı zeytinyağının içinde bekletmenin faydaları"

Hasta olmamak için zeytinyağı ve sarımsak kürü!

Doğal bir antibiyotik olarak bilinen sarımsak, güçlü vitaminler ve mineraller içerir. Sarımsak güçlü ve etkili bir besindir. İçerdiği "allisin" maddesiyle bakteri, virüs ve mantarların vücuda girmesini önlemede ve kan basıncını düşürmede önemli rol oynar. Sarımsak, kış aylarının olmazsa olmazlarından biridir. Sarımsak bağışıklık sistemini koruyup güçlendirdiği gibi inatçı öksürük ataklarına karşı da doğal bir antibiyotik görevi görüyor.

Bu dönemde sarımsağı güçlü bir etkiye sahip olan zeytinyağı ile birleştirirseniz etkisi kat kat artacak ve şifa kaynağı haline gelecektir.

Sarımsakları zeytinyağına batırmak ve bu şekilde tüketmek aslında çok basittir. İlk olarak 5 ila 6 diş sarımsağı ezin ve macun haline getirin. Ezilmiş sarımsağı kaplayacak kadar zeytinyağı ekleyin. Tadını çıkarmadan önce bir süre bekletin. Öksürük önleyici ve ateş düşürücü özelliklere sahip olduğundan ayaklarınızın altına sürmek ve çorap giymek de etkilidir.