İlkay Gündoğan'dan ayrılık kararı!

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları hızla devam ederken GS taraftarlarını heyecanlandıran isim gündemde. Barcelona'da İlkay Gündoğan isimler arasında. İşte ayrıntılar.

İlkay Gündoğan'dan ayrılık kararı!

Süper Lig'in en büyük şampiyonluk adaylarından Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları sürerken, taraftarları heyecanlandıran bir isim de ortaya çıktı. Sarı Kırmızılılar, Barcelona'da mutsuz olabilecek İlkay Gündoğan'ı kadrosuna kattı.

İLKAY GÜNDOĞAN

Premier Lig'de sezon sonu yaklaştıkça transfer hareketliliği yavaş yavaş hissedilecek. Şampiyonluğun en önemli adaylarından sarı-kırmızılılar yeni sezon hazırlıklarına başlarken sürpriz bir isim ortaya çıktı.

BARCELONA'DA ÜZGÜN

İLKAY GÜNDOĞAN

Daha önce listelerinde yer alan ancak İspanyol devi Barcelona'ya transfer olmayı tercih eden İlkay Gündoğan'ın Katalan ekibinden memnun olmaması üzerine Galatasaray yönetimi tekrar devreye girdi.

Alman futbolcu ilk olarak Bundesliga'dan gelen teklifleri değerlendirecek. Eğer bu tekliflerle yetinmezse Arap tekliflerine de açıktır. İlkay'ın teklifleri reddetmesi halinde sarı-kırmızılı yönetim daha somut tedbirler alacak.