MHP'nin 55 belediye başkan adayı daha ortaya çıktı

MHP, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için 55 başkan adayını daha açıkladı. MHP'nin 2 il, 3 büyükşehir ilçe ve 50 ilçe adayı daha belli oldu.

MHP'nin 55 belediye başkan adayı daha ortaya çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2024'teki yerel seçimlere yönelik heyecan verici gelişmelerle gündemi sallamaya devam ediyor. MHP, 55. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, 165 önceki belediye başkan adayının ardından, 55 yeni adayını daha kamuoyuna tanıttı. Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın liderliğinde, Denizli Serinhisar, Hatay Dörtyol ve Erzin gibi önemli şehirlerin de aralarında bulunduğu 55 adayın ismi belirlendi.

Partinin yetkili kurulları tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla belirlenen bu yeni adaylar, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 2 il, 3 büyükşehir ilçe ve 50 ilçede MHP'nin temsilcisi olarak yarışacaklar. MHP'nin bu aday tanıtımı, partinin güçlü bir kadro ile seçimlere hazırlandığını bir kez daha gösteriyor.

Sadir Durmaz, yazılı bir açıklama yaparak partisinin 55 belediye başkan adayını kamuoyuyla paylaştı. Bu açıklama ile birlikte MHP'nin seçim stratejisi daha da netleşirken, partinin 2024 yerel seçimlerine ne kadar iddialı bir şekilde hazırlandığı bir kez daha vurgulandı.

mhp liste 1

mhp liste 2

mhp liste 3