Okan Buruk sonunda Zaha'nın fişini çekti

Fenerbahçe ile girdiği transfer yarışında Wilfried Zaha'yı kadrosuna katarak büyük ses getiren Galatasaray'da Fildişi Sahilli oyuncuyla ipler kopma noktasına geldi. Okan Buruk'un ısrarla forma şansı vermesine rağmen istenilen performansı bir türlü sahaya yansıtamayan Wilfried Zaha'nın devre arasında Galatasaray'a veda edebileceği öğrenildi.

Okan Buruk sonunda Zaha'nın fişini çekti

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile yarıştığı Wilfried Zaha transferinde sular durulmuyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Fildişi Sahilli oyuncu, performansındaki düşüşle dikkat çekiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ısrarla şans vermesine rağmen beklenilenin altında bir performans sergileyen Zaha, devre arasında takımdan ayrılabilir.

Galatasaray'ın devre arası transfer çalışmaları sırasında Wilfried Zaha'nın durumu kriz noktasına geldi. Başlangıçta sakatlık nedeniyle forma şansı bulan Zaha, ilk 11'de oynadığı maçlarda beklenen seviyeye ulaşamayınca teknik direktör Okan Buruk'un hayal kırıklığı yaşadı. Crystal Palace günlerindeki performansını bir türlü sahaya yansıtamayan Zaha, Okan Buruk'un sabrını zorluyor.

okan buruk

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United maçında gösterdiği performansla olumlu izlenim bırakan Zaha, Kayserispor karşısında sergilediği oyunla eleştiri oklarının hedefi oldu. Okan Buruk, önümüzdeki haftalarda Zaha'nın performansında bir düzelme olmazsa oyuncunun Suudi Arabistan'dan gelebilecek tekliflere açık olabileceğini belirtti.

Galatasaray formasıyla toplam 23 resmi maça çıkan 32 yaşındaki Zaha, bu maçlarda 7 gol ve 3 asist üreterek takımına katkı sağladı. Ancak beklenenin altında kalan performansıyla Zaha, Galatasaray taraftarının ve teknik ekibin gözünde sorgulanıyor.