Zam haberi sonrası Bakan Işıkhan'dan 'emekliler yılı' mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yılında emeklilerin yaşam kalitesini artırmak amacıyla çeşitli alanlarda çalışmalar yapacaklarını belirtti. Sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar emeklilerin haklarını genişletmeyi hedefleyen çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

Zam haberi sonrası Bakan Işıkhan'dan 'emekliler yılı' mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024'ü "emekliler yılı" ilan ederek, emeklilerin yaşam kalitesini artırma hedefiyle çeşitli alanlarda çalışmalara başlanacağını duyurdu. Bakan Işıkhan, sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar geniş kapsamlı projelerle emeklilerin haklarını genişletmeyi amaçladıklarını ifade etti.

vedat ışıkhan

Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kabine toplantısının ardından bir video paylaşan Işıkhan, "2024 'emekliler yılı' hayırlı olsun" mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takdirleriyle 2024'ün "emekliler yılı" ilan edildiğini hatırlatan Işıkhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın koordinasyonunda, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak, haklarını genişletmek ve özel hizmetler sunmak amacıyla geniş bir yelpazede çalışmalar başlatacaklarını belirtti.

Bakan Işıkhan, sosyal medya paylaşımında, emeklilerin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmeleri dileklerini iletti. Bu girişimle emeklilere yönelik iyileştirmelerin yapılacağı ve 2024'ün emekliler için önemli adımların atılacağı bir yıl olacağı vurgulandı.

vedat ışıkhan