Ankara'daki komşu katilinin kan donduran ifadesi ortaya çıktı

Ankara ilinde beş kişiyi hayattan koparan katil o geceyi anlattı! Çocukların ölümünü hatırlamadığını söyledi! Detaylar haberimizde.

Ankara'daki komşu katilinin kan donduran ifadesi ortaya çıktı

Ankara'nın Sincan ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen ve beş kişinin hayatını kaybettiği cinayetin ayrıntıları ve görgü tanıklarının ifadeleri ortaya çıktı. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BEŞ KİŞİYİ HAYATTAN KOPARAN KATİLİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

22 Kasım gecesi Tahsin Ünsur isimli bir adam, üst katta yaşayan ailenin çocuklarının gürültü yapması nedeniyle üçü çocuk olmak üzere beş kişiyi öldürdü. Gözaltına alınan katil çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tahsin Ünsur ifadesinde apartmana taşındıklarından itibaren üst komşularının sürekli ses ve gürültü çıkarttıklarını ifade etti. Turgut ailesiyle çokça kez konuştuğunu söyleyen Ünsur "Karım yaklaşık 1 yıl önce vefat etti. Karım öldüğünden beri huzurum daha da bozuldu ve artık gürültüye dayanamıyorum'' ifadesini kullandı. 22 Kasım'da gürültüden uyuyamadığını iddia eden katil şunları söyledi: "Yanıma 14-15 mermi aldım ve uyarmak adına üst kattaki komşumun evine gittim. Olumsuz tepki vermeleri veya bana saldırmaları durumunda yanıma tüfeği aldım öldürme amacım yoktu."

Beş Kişiyi Hayattan Koparan Katilin İfadesi Ortaya Çıktı

Tahsin Ünsur, kapıyı açtığında komşusunun onu içeri davet ettiğini söyledi. "Çocuklar oturma odasında top oynuyorlardı. Behiye Turgut oturma odasında oturuyordu. Sunay Turgut da odanın balkona açılan kapısında oturuyordu. Onlara sessiz olmalarını çünkü uyuyamadığımı söyledim. Çocuklar hâlâ topla oynarken Hamdi gürültü olduğunu inkar etmedi ve yanıma gelerek 'Çocuklar topla oynuyor. Neden oynamasınlar?' dedi. Anne Behiye'nin de üzerine yürüdüğünü söyleyen katil bunu üzerine av tüfeğini çıkarttığını ifade etti. Ünsur: "O geceye dair hatırladıklarım Sunay, Hamdi ve Behiye'yi vurduğumdur. Evden çıktığımı hatırlıyorum. Evde başka bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Çocukların ölümü de muhtemelen benim eylemlerimin sonucudur. Çünkü eve gelme sebebim çocukların gürültü yapmasıydı. Ama çocuklarımın ölümlerini pek hatırlamıyorum. Bu olaydan derin üzüntü duyuyorum. Çok pişmanım."