Güney Koreli gazeteci Atatürk'e övgü yağdırdı: 'Yenebileceklerini zannettiler'

Süper lig kupa maçında yaşanan skandalla ilgili dünyanın pek çok ülkesinden eleştiriler gelemeye devam ediyor ancak o gazetecinin yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı. İşte detaylar…

Güney Koreli gazeteci Atatürk'e övgü yağdırdı: 'Yenebileceklerini zannettiler'

Galatasaray- Fenerbahçe arasında oynanması planlanan süper lig kupa maçı hiç beklenmedik bir olayla sonlandı. Bu durum karşısında tüm dünya ayaklandı ve bu olayı konuşuyorken Koreli gazeteciden gelen destek mesajı Türk milletinin göğsünü kabarttı. Detaylar haberimizde…

su

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI! SÜPER KUPA MAÇININ ARDINDAN GÜNEY KORELİ GAZETECİ: SUUDİLER, HİÇ YENİLMEYEN BİR ADAMI YENEBİLECEKLERİNİ ZANNETTİLER

Yapılan ortak açıklamanın ardından Galatasaray-Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da yapılması planlanan Süper Kupa maçı ileri bir tarihe ertelendi. Koreli spor muhabiri Hanshin Lee, Suudi yetkilileri eleştirerek, ‘'Suudiler, hiç yenilmeyen bir adamı yenebileceklerini zannettiler. Onun mirası halkında devam ediyor’ ‘ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe, organizasyon sorunları nedeniyle Türkiye Süper Kupası maçlarının karşılıklı olarak ertelendiğini duyurdu.

Ortak açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonunun 100. Yılını yurt dışında da kutlamak amacıyla, Türk futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık Cuma günü saat 20.45'te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa'nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz."

Dünya çapında manşetlere taşınan olayın ardından Güney Koreli spor muhabiri Hanshin Lee'nin Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili paylaşımları sosyal medyada heyecan yarattı. Hanshin Lee, Mustafa Kemal Atatürk'ün bir fotoğrafını paylaştı ve şöyle bir not yazdı:

su

“Suudiler gerçekten de hiç yenilmeyen bir adamı yenebileceklerini düşündüler. Onun mirası halkında devam ediyor. Türk bile değilim ve bugün herkesle o kadar gurur duyuyorum ki.. Bu, Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinin ötesine geçiyor.” ifadelerine yer verdi.

Çok Okunanlar