Ayşe Erbulak'ın yasak aşk itirafı ağızları açık bıraktı

Ayşe Erbulak'tan şaşırtan itiraf geldi! Detaylar haberimizde.

Ayşe Erbulak'ın yasak aşk itirafı ağızları açık bıraktı

Sanatçılar Altan Erbulak'ın kızı, Sevinç Erbulak'ın da ablası olan Ayşe Erbulak Özgürdal, haber.com YouTube kanalında ailesi ve kız kardeşinin annesi Füsun Elblak hakkındaki şüpheleri dile getirdi. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YASAK AŞK İTİRAFI

Ayşe Erbulak Özgürdal: "Ayşe Elblak Özgüldal, "Annem ve babamın isimleri Altan, tanıkların isimleri de Altan. Nikah memuru aradılar ama Altan adında birini bulamadılar. Benim ismim de Altan'dı ama ben değiştirdim. Bu ben 16 yaşındayken mahkeme kararıyla oldu. Adım Ayşe olduktan sonra kabuğumdan çıktığımı fark ettim." diyen sanatçı, "Ne yaparsam yapayım hep Altan Erbulak'ın kızı olarak anıldım." Ayşe Erbulak Özgürdal, anne ve babasının ayrılmasının nedeni olarak Füsun Erbulak olduğunu söyleyerek konuşmasına şu sözlerle devam etti:

Yasak Aşk İtirafı

"Annem ve babam ben 6 yaşındayken ayrıldı. Annem ve babam Sevinç Erbulak'ın annesinden dolayı boşandılar. Biz birbirimizi kabul ettik bu yüzden hayatımız etkilenmedi. Aldatma, bütün aileyi yakar ve mahveder. Füsun Erbulak benden af diledi ve itiraf etti. O karnında bir bebek daha taşıyordu. Birini de doğurduktan sonra kaybetti. Sanırım annemde onları affetti."