Tarkan'ın eski sevgilisi 22 yaş küçük sevgilisiyle poz verdi!

Tarkan’ın eski sevgilisi 22 yaş küçük sevgilisi ile dudak dudağa poz verdi. Sosyal medya hesabından bu pozu paylaşan ünlü avukatın paylaşımına yorum yağdı. Peki neler söylendi?

Tarkan'ın eski sevgilisi 22 yaş küçük sevgilisiyle poz verdi!

Tarkan'ın eski aşkı Bilge Öztürk 22 yaş küçük sevgilisiyle samimi pozlar verdi. Ünlü pop yıldızı Tarkan'ın eski sevgilisi olarak tanınan 45 yaşındaki Avukat Bilge Öztürk yeni sevgilisi 22 yaşındaki Daren Gerede ile romantik anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Öztürk Instagram'da yayınladığı fotoğrafta sevgilisiyle dudak dudağa poz verirken mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Çiftin bu samimi kareleri hayranlarının ilgisini çekti ve kısa sürede binlerce beğeni aldı. Beğeninin yanında çokça yorum alan gönderi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Tarkan'ın eski sevgilisi 22 yaş küçük sevgilisiyle poz verdi!

Öztürk’ün Paylaşımına Yorum Yağdı

Öztürk son olarak sevgilisiyle dudak dudağa bir pozunu takipçileriyle paylaşırken, bu paylaşım büyük ilgi gördü. Bilge Öztürk yıllar sonra yeniden gündeme gelirken sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile olan ilişkisiyle de dikkat çekiyor. Öztürk'ün Bennu Gerede ile Koray Erkaya'nın oğlu olan sevgilisiyle yaşadığı aşk sosyal medyada ve magazin basınında sıkça konuşuluyor. Ancak çiftin yaş farkı eleştirilere neden oluyor.

Özellikle Öztürk'ün 22 yaş küçük sevgilisiyle olan ilişkisi bazı kesimler tarafından tartışma konusu yapılıyor. Öztürk'ün sosyal medya hesabından paylaştığı dudak dudağa poz takipçilerinden büyük ilgi gördü. Ancak bu paylaşıma gelen yorumlar arasında eleştiri ve destekleyici mesajlar da yer aldı.