Survivor'da ağızları açık bırakan eleme: Veda etti

Survivor All Star yarışmasının dün akşamki bölümünde Nagihan'ın Özgür'ün Hilmicem'in ve Merve'nin arasındaki eleme karşılaşmasının ardından Survivor'un efsane isimlerinden biri olan Nagihan Karadere'nin adaya veda ettiği görüldü.

Survivor'da ağızları açık bırakan eleme: Veda etti

Survivor All Star'ın dün akşamki bölümünde eleme potasında olan Survivor'un efsane isimlerinden Nagihan Karadere elendi.

“Yoruldum, her gün ağlayarak uyanıyorum”

Nagihan elendikten sonra şunları söyledi:

Survivor'da ağızları açık bırakan eleme

"Burada olmak bir onur. Geldiğim için mutluyum. Burada olduğum için mutluyum. Çok zor bir sezondu. Gerçekten çok zorluklar yaşadım. Eminim herkes bunu yaşamıştır. Bunlar benim için tarif edilemez zorluklardı. Burada fiziksel güç çok önemli. Her şey zihinsel. Ruhum güçlü ama yorgunum. Diyelim ki bugün dışarı çıktım. Üç gün sonra başka bir pota daha vardı. Dövüşmek istiyorum. Oraya gitmem gerekiyorsa böyle gitmek isterim. Çok şükür bu arenaya bu duyguyla girdim. Yakınımdakilerden özür dilerim. Daha fazlasını yapmaya çalıştım. Şimdiye kadar. Gerçekten çok yoruldum. Her gün ağlayarak uyanmak benim için gerçekten çok zor. Üzgünüm. Oynamaya devam etmem istendi ama aslında bu bir sakatlık değildi. Acı ya da ıstırap hakkında konuşmak bile istemiyorum. Bu hayatımın en büyük travması ve artık son aşamalardayız. Ne olursa olsun yapabileceğim başka bir şey yok. Eğer bunu yapmak istersem buradan başka bir şekilde ayrılmam gerekecek. Bu şekilde bitirmek daha iyi olur. Çok hoş bir insanla tanıştım. Kardeşim, gençliğim, sevgilim... Güvenebileceğim ve hakkında en ufak bir şüphe duymayacağım biri var. İşte bu kadar, kutlamamı tamamladım. Benim için bundan fazlası intihardır. Öncesi ve sonrasıyla güzel bir hikaye yazdım. Bana müsaade.."

Survivor'da ağızları açık bırakan eleme

Nagihan'la sık sık tartışan Yunus Emre, eleme maçı sonunda mutlu bir şekilde topu elinde tuttu. Nagihan'ın vedası Nefise ve Merve'yi gözyaşlarına boğdu.