Deprem sonrası rozetini takan Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti'den Hatay milletvekili adayı olan fakat seçilmeyen Gökhan Zan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. İstifasını açıklayan Zan, dikkat çekti.

Deprem sonrası rozetini takan Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Partili Gökhan Zan, sosyal medya üzerinden X hesabından istifa ettiğini açıkladı. Yayınlanan mesaj üzerinden bilindiği gibi siyasete girme nedenini Hatay'a destek olmak olurken deprem gibi ağır bir felaket sonrasında vatandaşların sesi olmak istediğini belirtti.

Yurttaşlarımızın sesi olmaya çalıştığını belirten Gökhan Zan, İYİ Parti ailesine katılırken bu süreçle beraber tüm değerlerimle elimi taşın altına koymaya çalışarak üzerime düşen görevi yapmaya çalıştığını savundu. Ülkemizin içinde yer aldığı ekonomik ve sosyal sorunlar içerisinde halkımızdan güç alarak İYİ Parti'ye ve kuruluş ilkeleri üzerinde hareket edildi.

Hatay'a destek olmak için deprem gibi ağır bir felaketin devamında Hataylı kardeşlerinin sesini Meclis'te duyurmak istediğini açıkladı. Bulunan durum üzerinde siyaset arenasında yer alan İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

DOST KALMA SERÜVENİ

Seçim döneminde oylarıyla yalnız bırakılmayan Zan, beni cesaretlendirerek yol gösteren Sayın Meral Akşener olmak üzere parti üzerinde tüm değerli büyüklerine ve yöneticileriyle beraber Türk halkına teşekkürlerini iletmiş.

İYİ Parti ailesinden haklarını helal etmelerini isterken benden yana hakkım helal olsun dileklerini iletirken dost kalma dileğiyle saygılarını sundu.