Belçim Bilgin adını değiştirmeye hazırlanıyor

Belçim Bilgin katıldığı programda ismini değiştireceğini açıkladı. Kısa süre sonra gündeme gelen konu üzerine oyuncu ayrıntıları duyurdu.

Belçim Bilgin adını değiştirmeye hazırlanıyor

Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim bilgin adını değiştireceğini açıkladı. Aşk Tesadüfleri Sever, Kelebeğin Rüyası ve Güz Sancısı gibi projelerde rol alan ünlü isim Belçim Bilgin sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelirken özel hayatı hakkında ise konuşulmaya başlandı.

Belçim Bilgin, konuk olduğu programda belinin kırıldığını 6 ay yatmak zorunda kaldığını ve korkunç kaza geçirdiğini açıkladı. Kapadokya'da üç gün geçirdiğim bir dolunay ritüeli sonrası dönerken arabada kimseye bir şey olmadığını fakat kendisinin belini kırıldığını 6 ay hareketsiz yattığını belirtti.

Belçin bilgin
Kaza sonrası zorlu süreçlerden geçen başarılı oyuncu hayranlarını şaşırtan açıklamalarda bulundu. İsmini 'Be' olarak değiştirmek için düşünceleri olduğunu belirtirken anlamı olarak ise İngilizce'de ''Be'' 'Bi' olduğunun altını çizdi. İsimlerin bir önemi olmadığını fakat konulan isimler öncesinde ne olduğunu merak ettiğini duyuran Bilgin, ismini çok sevdiğine de vurgu yaptı.