Beren Saat'ten Kıvanç Tatlıtuğ ile sevişme sahnesi itirafı!

Aşk-ı Memnu dizisinden uzun bir zaman sonra çift olarak kamera karşısına geçtikleri Son Çağrı filmindeki Kıvanç Tatlıtuğ ile olan sevişme sahneleri ile ilgili Beren Saat ilk kez açıklama yaptı. Sosyal medyada da çok konuşulan sahneleri nasıl tek seferde çektiklerini anlatan Beren Saat, "Bizim zaten çok provalı olduğumuz, birbirimizde de hiçbir rahatsızlığımızın olmadığı bir sahneydi" ifadelerini kullandı.

Beren Saat'ten Kıvanç Tatlıtuğ ile sevişme sahnesi itirafı!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un İstanbul İçin Son Çağrı filmi çekimlerinde bir araya gelerek gerçekleştirdikleri özel sahneler, sosyal medyada büyük bir etki yarattı. Beren Saat, bu özel sahnelerle ilgili olarak ilk kez Mirgün Cabas'ın "Orada Rahat Mısın?" programında detaylı açıklamalarda bulundu.

Ünlü çift, Aşk-ı Memnu dizisinin ardından uzun bir aradan sonra yeniden birlikte kamera karşısına geçmiş ve filmdeki sevişme sahneleriyle dikkat çekmişti. Beren Saat, programda bu sahnelerin nasıl tek seferde çekildiğini ve o anın nasıl bir enerji taşıdığını anlattı.

beren saat kıvanç tatlıtuğ

Mirgün Cabas, Beren Saat'e, bir sahneyi defalarca çekerken sevişme sahnesini nasıl tek seferde tamamladıklarını sordu. Beren Saat, "Aşk-ı Memnu'da çok sayıda yakınlaşma sahnesi çektik. Bizim için dans sahnesi çekmekten pek farklı değil aslında. Yine bir mizansen düşünüyoruz ama yapamadığımız ne olabilir diye düşünüyoruz sadece. O yüzden o, bizim için dans ettiğimiz sahneye hazırlanmaktan farklı bir şey değil. O yüzden de belki yönetmenimiz Gönenç için 'Acaba nasıl olacak o gün?' falan diye tedirgin olduğu bir şey ama biz zaten çok provalı olduğumuz, birbirimizde de hiçbir rahatsızlığımızın olmadığı bir sahneydi. Ne bedensel olarak ne de duygusal olarak hiçbirbirimizi rahatsız etmedik. O yüzden de o bizim için o gün hemen çekilebilecek bir sahneydi." şeklinde yanıt verdi.