Damla Ersubaşı'nın eski eşi bu kez yalvararak seslendi

Damla Ersubaşı'nın Uyuşturucu ve Kumar İtiraflarıyla Yankı Buldu! Eski Eşi Mustafa Can Keser'den Yalvaran Mesaj: Çocuklarımı Geri Ver! Skandal Gerilim Devam Ediyor!

Damla Ersubaşı'nın eski eşi bu kez yalvararak seslendi

Sihirli Annem dizisinin unutulmaz karakteri Tuğçe'yi canlandıran Damla Ersubaşı, önceki dönemde uyuşturucu ve kumar sorunlarıyla yüzleştiğini gözyaşları içinde ifşa etmişti. Ersubaşı'nın eski eşine dair ortaya attığı iddiaların ardından Mustafa Can Keser, Instagram hesabından dikkat çekici bir yanıtla karşılık verdi.

Damla Ersubaşı, sosyal medyada gerçekleştirdiği açıklamada, duygusal bir an içinde uyuşturucu madde kullanımını itiraf etmişti.

Mustafa Can Keser ve Damla Ersubaşı

Ersubaşı, videoda, "Soğuk bir dönemde uyuşturucu bataklığına düştüm. Parayı kumarda ve uyuşturucuda tükettim. Eski kocam, çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Ardından, bu parayı çeşitli vaatlerle aldım. Parayı tek başıma tükettim, Mustafa'nın hiçbir ilişkisi yok. Ardından Mustafa, beni sürekli tehdit etti. 'Aileme söylerim, çocukları bana verirsin' dedi. Tamam, senin kirli işlerinden sıyrılmak istiyorum dedim. 'Çocuklar seninle kalsın' dedim. Çocuklarımı istediğimde göreceğim dedim. Hepsinin mesajları var, delilleri de önce sunacağım. Çocuklarımı verdim, bırakmadı. Tehditleri, kirli oyunları, şiddeti bitmedi. Parayı ödüyorum ama bu süreçte ablasına, abisine gidiyor. Seni magazinle rezil edeceğim dedi. Çocuklarımı benden ayırdı ve istediği her şeyi yapsın" ifadelerini kullanmıştı.

Mustafa Can Keser ve Damla Ersubaşı

Aylar sonra ortaya çıkan video sonrasında eski eşler arasında gerilim yükseldi.

Mustafa Can Keser, son olarak, eski eşi Damla Ersubaşı'na hitaben, çocukları kendisine bırakması için yalvaran bir mesaj paylaştı. Çift arasındaki çatışmanın daha da derinleşmesi bekleniyor.