Dilan Polat'ın hapisten çıkacağı olay tarih ortaya çıktı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından ötürü hapiste bulunan Dilan Polat sosyal medya üzerinden sık sık gündeme gelirken bu defa serbest kalacağı haberlerle anıldı. İşte Dilan Polat'ın hapisten çıkacağı o tarih...

Dilan Polat'ın hapisten çıkacağı olay tarih ortaya çıktı

Uzun zamandır haberlerin başında yer alan Dilan Polat olayı sevelerinin ilgisini çekerken astrologlar tarafından yapılan açıklama üzerine cezaevinden ne zaman çıkarılacağı hakkında bilgi verildi. Astrolog, Polat'a şubat-mart ayında çıkacağını düşündüğünü söylemiş.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından devam eden kara para aklama, vergi kaçırma ve sanal bahis soruşturması üzerinden mal varlıklarına el konulan Polat çiftiyle beraber 14 kişinin tutuklama kararı verildi. Cezaevi günleri merak edilirken hem avukatlardan hem de gazetecilerden çeşitli bilgiler geldi.

dilan polat serbest

Gelen haberler üzerine soyadı farklı olan ve belli aralıklarla Dilan Polat'ı ziyaret ederek astroloğu olduğu bilgisi verilirken üç görüşçü hakkı bulunan Polat'ın hakkını astroloğundan yana kullanılması şaşırttı.

NİSAN AYINDA BERAAT KARARI

Dilan Polat'ın astroloğu ünlü ismin para pulun umrunda olmadığını tek istediği şeyin özgürlük olduğunun altını çizerken en fazla nisan ayına kadar dışarıda olacağının bilgisini verdi. Şubat ve Mart aylarında da çıkma ihtimali bulunurken kendisi serbest kalacağını düşündüğünü açıkladı.