Dilan Polat'tan sonra sıra Kobra Murat'a geldi

"Kobra Murat" lakabıyla bilinen şarkıcı Murat Divandiler, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda bomba açıklamalar yaptı. Kobra Murat, "18 kilo altınım, 18 evim ve 4 yazlığım var." şeklinde ifadeler kullanırken gündem olan bu açıklamalarının yanlış anlaşıldığını iddia etti ve gerçek mal varlığını duyurdu. Kobra Murat'ın mal varlığının açıklanmasının ardından MASAK'ın telefon görüşmesiyle şoke oldu.

Dilan Polat'tan sonra sıra Kobra Murat'a geldi

Murat Divandiler, müzik piyasasında Kobra Murat lakabı ile tanınıyor. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Kobra Murat, "18 kilo altınım, 18 evim ve 4 yazlığım var" ifadesinin yanlış anlaşıldığını söyledi. 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olarak katılan Kobra Murat, "'Şu ana kadar aldıklarım 18 kg' diyorum ama sözlerim kes yapıştır yapıldı ve internet sayfalarında '18 kg'ım var' diye çıkıyor. O günden beri telefonların hiç susmadı." diye konuştu.

Kobra Murat daha sonrasında yurt dışında kazandığı dolarları altına çevirdiğini söyledi. Aramızda Kalmasın adlı programa konuk olan şarkıcı, MASAK'tan arandığını da sözlerine ekledi.

"BU ALTINLAR ÇOK FAZLA PATLADI"

Dilan Polat'tan sonra sıra Kobra Murat'a geldi

Kobra Murat, burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Senin yüzünden MASAK beni aradı ve evime kağıt geldi. 'Sizi araştırmaya aldık' şeklinde konuştular. Ellerim ayaklarım titredi. Benim 5 katlı bir bina yapacağım mermerciye bile borcum var. Telefonu bulduk ve neler olduğunu öğrenmek için aradık. 'Murat Bey, Dilan Polat yüzünden toplumdaki insanlara inceleme yapılması gerektiğini söyledi, siz de onlardan birisiniz.' dedi. 'Neye bakıyorlar bana?' dedim. ' şirketiniz olması lazım' dedi. Bir Kemancının şirketi mi olur?

Bu altınlar çok patladı, Caner'in programında söylediğim gibi 18 kg altın...Altını sormadı ama banka hesabımı, hükümete ne kadar vergi ödemem gerektiğini sordu... Ona el koyacaklarını düşündüm"