Esra Erol'a gelen itiraf stüdyoyu buz kestirdi

Atv'nin yayınlanan Esra Erol'da programına katılan bir aile öyle itiraflarda bulundu ki programın sunucusu Esra Erol, "Duyduklarım karşısında küçük dilimi yuttum" dedi.

Esra Erol'a gelen itiraf stüdyoyu buz kestirdi

Esra Erol'un canlı yayındaki programında ortaya çıkan şoke edici itiraf, izleyicileri derin bir şaşkınlığa sürükledi. Bartın'dan gelen Cemile teyzenin ailesinin yaşadığı olaylar, programın sunucusu Esra Erol'u dahi etkiledi. Olaylar, gelin Zeynep Nazan'ın kaybolması ve ardından ortaya çıkan aile dramıyla şekillendi.

Cemile Korkut'un "Canım gelinim kayıplara karıştı. Oğlum onu incitti. Gelinimi bulmak ve onu eve götürmek istiyorum" sözleri, Esra Erol'un yardımıyla Zeynep Hanım'ı stüdyoya getirdi. Ancak gelinin eşi, önce dönmesi için yalvarırken, ardından başka biriyle kaçtığını öğrenince tazminat talebinde bulundu.

esra erol

Programın ilginç bir dönemece girmesiyle Zeynep Korkut'un, kayınvalidesiyle birlikte kayınpederine fare zehri içirdiklerini itiraf etmesi, izleyicileri şaşırttı. Cemile Korkut, olayı reddetse de Zeynep Korkut, "Kayınvalidemle kayınpederimin içeceğine fare zehiri koyduk. Ben bardakları sonra değiştirdim" diyerek çarpıcı bir detayı ortaya çıkardı.

Esra Erol'un şaşkınlığı karşısında, Selçuk Korkut'un açıklamaları, ailenin maddi sıkıntılar nedeniyle böyle bir planı yaptığını ortaya koydu. Esra Erol, "İnanamıyorum. Gerçekten küçük dilimizi yuttuk" diyerek duygusal bir tepki verirken, aile içi şiddet iddiaları da ortaya çıktı. Selçuk Korkut, eşi Zeynep Nazan'ın kendisine şiddet uyguladığını ve onu ısırdığını söyleyerek olaya yeni bir boyut ekledi. Bu skandal itiraf, Esra Erol'un programına damgasını vurarak kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.