Fahriye Evcen'in oğlu Kerem'in ilk karesi!

Fahriye Evcen Özçivit ile Burak Özçivit oğulları Kerem'i paylaştılar. Ağabeyi Karan'a olan benzerliği dikkat çeken Kerem için, "Ağabeyinin aynısı ben de Karan'ın küçüklüğü sandım evde 3 tane Burak Özçivit" şeklinde yorumlar yapıldı.

Fahriye Evcen'in oğlu Kerem'in ilk karesi!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen Özçivit ve eşi Burak Özçivit, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen ikinci çocukları Kerem'in yüzünü hayranlarıyla ilk kez paylaştı. Küçük Kerem'in, ağabeyi Karan'a olan büyük benzerliği dikkat çekti ve bu benzerlik, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Fahriye Evcen, oğlu Kerem için, "Ağabeyinin aynısı ben de Karan'ın küçüklüğü sandım evde 3 tane Burak Özçivit" ifadeleriyle paylaştığı fotoğrafıyla takipçilerini sevindirdi.

Geçtiğimiz yılın aynı döneminde dünyaya gelen Kerem Özçivit, şimdi 1 yaşına girmiş durumda. Bu özel gününde ebeveynleri Fahriye Evcen Özçivit ve Burak Özçivit, takipçileriyle Kerem'in güncel görüntülerini paylaşarak, merak edilen sorulara cevap verdiler. Evcen, Kerem'in doğum gününü kutladığı bir paylaşımda, "Bir sene önce bugün bir KEREM doğdu ki; çok yaman.. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim.. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum..." mesajıyla duygusal bir anı paylaştı.

fahriye evcen

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin Kerem'in yüzünü paylaşması, hayranlarını heyecanlandırdı ve bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Özellikle ağabeyi Karan'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Kerem, Özçivit ailesinin sevimli bir üyesi olarak tanıtıldı. Evcen'in duygusal paylaşımı, ailenin samimiyeti ve mutluluğuyla birleşerek takipçilerden büyük ilgi gördü.

Bu paylaşımın ardından, Fahriye Evcen Özçivit ve Burak Özçivit çiftinin aile mutlulukları ve çocuklarıyla geçirdikleri anlar, sosyal medyada sıkça konuşulan ve takip edilen bir konu haline geldi. Özçivit ailesinin hayranları, çiftin samimi paylaşımları sayesinde ailenin mutlu anlarına tanıklık etmenin keyfini çıkarıyor.