Hande Erçel ve Burak Deniz'i yıkan karar

FOX TV'de yayınlanan, başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz'in oynadığı 'Bambaşka Biri' adlı dizi 16. bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin beklenen ilgiyi görmediği söylendi.

Hande Erçel ve Burak Deniz'i yıkan karar

Cumartesi gecesi FOX TV'de ekranlara gelen 'Bambaşka Biri' adlı dizi 16. bölümle birlikte ekranlara veda etti. Savcı Leyla ve gazeteci Kenan'ın hikayesi işlenen dizide başrolü Hande Erçel ve Burak Deniz paylaşmıştı.

Senaryosu Ethem Özışık'a ait olan dram, polisiye, romantik gerilim türünde olan Bambaşka Biri dizisinin 13 Ocak Cumartesi günü 16. bölümüyle izleyicilere veda ettiği görüldü.

Hande Erçel ve Burak Deniz'i yıkan karar

FOX TV'de Cumartesi gecesi yayınlanan, başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz'in yer aldığı dizi reytinglerde en alt sıralarda yer aldı. İzleyicilerden beklenen ilgiyi görmeyen dizi için final kararı verildi.

Finalde ne oldu?

'Oyuncakçı' lakabını kullanan katilin kimliği belli oldu. Leyla'nın ilk günden beri aradığı suçlunun hemen yanıbaşında olduğu ortaya çıkınca bu Kenan için son gibi göründü.

Hande Erçel ve Burak Deniz'i yıkan karar

Müşerref, yıllardır arayıpta bulamadığı oğlunu bulduğu sırada bir kez daha oğlunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Doğan, kendisinden çalınmış olan hayata kavuşamadan veda etme tehlikesini yaşarken Leyla, sevdiği adamla adalet için doğru olanı yapmak adına mücadele etti.