Hayatını kaybeden Tolga Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı

Bir döneme damga vuran oyuncu Tolga Savacı geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı.

Hayatını kaybeden Tolga Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan oyuncu Tolga Savacı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Savacı'nın ani ölümü, eşi Nermin Bezmen tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu. Bezmen, eşinin vefatını "Yüreğim kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz." ifadeleriyle paylaştı.

tolga savacı

Tolga Savacı'nın vasiyeti, eşinin ABD'de defnedilme isteğini ortaya çıkardı. Nermin Bezmen, Savacı'nın cumartesi günü New Jersey eyaletinde son yolculuğuna uğurlanacağını belirtti. Ünlü oyuncunun neden ülkeyi terk ettiği ise Yalçın Dümer'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada gündeme gelmişti. Dümer, "Bizim jenerasyonumuza iş vermediler. Bizim zamanımızın en yakışıklı adamıydı. Belki de o yüzden küsüp Amerika'ya gitti." demişti.

Tolga Savacı'nın vefatı, Türkiye'de ve sinema dünyasında büyük bir üzüntü yarattı. Yeşilçam'ın nostaljik dönemlerine damgasını vuran Savacı, ölümüyle sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Eşi Nermin Bezmen'in duygusal paylaşımı ve Savacı'nın vasiyeti, oyuncunun yaşamına ve ölümüne dair merak uyandırdı.