İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in oğlu 15 yaşına bastı!

Türk basketbolunun efsane isimlerinden İbrahim Kutluay’ın ve ünlü model Demet Şener’in yetenekli oğlu Ömer Kutluay, genç yaşta elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor. Henüz genç yaşta Real Madrid gibi bir dünya kulübünün basketbol kadrosuna dahil olan Ömer, babasının sporcu kimliğini devam ettiriyor. Yeni yaş gününü kutlayan 15 yaşındaki Ömer’e bakanlar, onun babasıyla olan benzerliğine hayran kalmadan edemiyorlar.

İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in oğlu 15 yaşına bastı!

Zamanın izlerini geride bırakan fit vücuduyla dikkat çeken başarılı model Demet Şener, aktif sosyal medya kullanımı sayesinde her daim gündemdeki yerini koruyor. İki evladı olan Demet Şener, özellikle kızı İrem ve basketbolcu yönüyle dikkat çeken oğlu Ömer ile yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Basketbol alanında babasının yolunda ilerleyen Ömer Kutluay, genç yaşta Real Madrid’in parçası olma başarısını gösterdi. Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın yetenekli oğlu Ömer, artık 15 yaşında ve yeni yaşını kutlamanın heyecanını yaşıyor.

ibrahim kutluay

ÜNLÜ ÇİFTİN OĞULLARINA YORUM YAĞDI

Demet Şener, oğlu Ömer’in doğum gününü, sosyal medya üzerinden paylaştığı içten bir mesajla kutlama sevincini takipçileriyle paylaştı. Oğluyla çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayarak; ‘Ömerim iyi ki doğdun oğlum. Şu anda yanımda olduğun için o kadar mutluyum ki anlatamam sana. Seninle gurur duyuyorum. Yüreği güzel, ne istediğini bilen ve o yolda azimle çalışan,küçücük yaşına rağmen 7 aydır evinden,bizden uzak olmayı bile büyük bir olgunlukla karşılayan oğlum. Hayallerin hep gerçek olsun… Hepsini hak ediyorsun. Ben hep senin yanındayım.’ şeklinde duygularını dile getirdi. Bu samimi paylaşıma gelen yorumlarda; ‘Ömer babasının izinde’, ‘İbrahim Kutluay’ın izinden giden bir şampiyon’, ‘Sizlere maşallah’ gibi iltifatlar öne çıktı.