Kadir İnanır'dan kötü haber: Entübe edildi

Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır'dan sevenlerini üzen haber geldi. İnanır sağ tarafında felçle hastaneye kaldırılırken beyin damarında pıhtı attığı bilgisi verilerek sağlık durumu hakkında son durum araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İnanır için açıklamalarda bulundu.

Kadir İnanır'dan kötü haber: Entübe edildi

Sabah saatlerinde Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yaptı. Peki Kadir İnanır'a ne oldu, sağlık durumunun nasıl olduğuna dair sevenlerini bilgilendirdi.

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU
 Başhekim Prof. Dr. Sağlam, Kadir İnanır'ın hastaneye ilk geldiği andan beri müdahalelerin yapıldığını belirtirken nöroloji doktorumuz, anestezi doktoru, girişimse radyoloji ve beyin cerrahisinden oluşan ekip ile çalışmalar yapılmaktadır. Değerlendirme sonucunda tetkikler yapılırken beyin tomografisi çekilerek beyni besleyen ana damarda tıkanıklık olduğu görüldü.
Kadir İnanır
YOĞUN BAKIMDA
Gelen haberler üzerine beyinde tıkalı olan damarın açıldığı bilgisi verilirken İnanır, beynine pıhtı atmasıyla beraber daha önceden bu durumdan ötürü hastaneye kaldırıldı. Sağ tarafı felçli getirildi, konuşamıyordu. Girişimsel işlem kararı verildi, anjiyo uygulandı. Bunun sonucunda beyninde tıkalı olan damar açıldı. Şu an yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Doktor Uğur Türe de buraya geldiği ifadeleri kullanıldı.

FAHRETTİN KOCA'DAN İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA
Bakan Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yeşilçamın usta ismi için açıklamalarda bulundu. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılan Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasından sonra yoğun bakıma alınmasıyla tedavi süreci başlatıldı. Entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verildiği bilgisi verildi.