Murat Cemcir, eski dostu Ahmet Kural için sert konuştu

Murat Cemcir açıkladı! Ahmet Kural ile bir daha görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de! İşte Ahmet Kural ile küslüklerinin sebebi...

Murat Cemcir, eski dostu Ahmet Kural için sert konuştu

Uzun yıllar süren iş ortaklığı ve samimi dostluklarıyla bilinen ünlü oyuncular Murat Cemcir ve Ahmet Kural arasındaki soğuk rüzgarlar, Cemcir'in yaptığı sert açıklamayla gündeme oturdu. İkilinin uzun süredir görüşmediği ve birlikte projeler üretmediği iddiaları, Ahmet Kural'ın geçtiğimiz yaz düzenlediği düğüne Murat Cemcir'in katılmamasıyla bir kez daha dikkat çekmişti.

Ahmet Kural, geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda yaşanan küslük hakkında, "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler" ifadelerini kullanarak durumu açıklamış, ancak bir gün barışacaklarına olan inancını vurgulamıştı.

murat cemcir ahmet kural küs mü

Murat Cemcir ise dün akşam, arkadaşı Erdil Yaşaroğlu'nun sergisine katılırken muhabirlerin sorularını sert bir şekilde yanıtladı. Cemcir, "Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!" diyerek ilişkilerindeki gerilimi net bir şekilde ifade etti.

İkilinin arasındaki bu çekişme, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırırken, hayranları ve magazin dünyası, Murat Cemcir'in net ifadeleriyle yaşanan sorunların ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Henüz detayları tam olarak bilinmeyen bu ayrılığın nedenleri merak konusu olurken, izleyiciler, bir zamanların en sevilen ikilisinin arasındaki bu kopuşun sebebini öğrenmeyi bekliyor.