Survivor'a kardeşi geliyor: Acun Ilıcalı'ya resmen yalvardı

Survivor All Star'da tüm oyunun dengelerini değiştirecek bir gelişme yaşanıyor. Acun Ilıcalı, konsey toplantısında Turabi ve Nihat'ın sağlık sorunlarından dolayı turnuvadan çekildiğini açıklarken, takıma 3 yeni oyuncunun daha eklendiğini duyurdu. Bu nedenle yarışmaya Avatar Atakan, Hilmi Cem İntepe ile Sema Aydemir katılacak. Seda Ocak'ın ikiz kardeşi Sema Aydemir'in All-Stars'a katılacağını duyunca verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.

Survivor'a kardeşi geliyor: Acun Ilıcalı'ya resmen yalvardı

Survivor All-Stars 2024 heyecanlı bölümleriyle ekranlarda izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. SMS'siz yeni sezonda bile gerilim hiç dinmiyor. Bu inanılmaz turnuvanın son bölümünde Acun Ilıcalı'nın sinirlenerek sandalye devirmesi sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Yarışmanın yeni bölümünde gerçekleştirilen konseyde Acun Ilıcalı, yarışmadaki dengeleri değiştirecek bir açıklama yaptı. Survivor All-Star kadrosunda değişiklikler olacağını duyuran Ilıcalı, Turabi ve Nihat'ın sağlık nedenleriyle müsabakadan çekildiğini, kadroya 3 yeni ismin eklendiğini açıkladı.

Survivor'a kardeşi geliyor Acun Ilıcalı'ya resmen yalvardı

İKİZİNİN GELECEĞİNİ DUYDU..

Acun Ilıcalı, konseye yaptığı açıklamada, Survivor All-Stars'a Avatar Atakan, Sema Aydemir ile Hilmi Cem İntepe'nin dahil olacağını duyurdu. Sema Aydemir'in All-Star kadrosuna alınacağı haberine Seda Okur'un tepkisi sosyal medya platformlarında gündem oldu. Acun Ilıcalı, Seda'ya kardeşinin yarışmaya katılması hakkında ne düşündüğünü sorduğunda Seda Ocak, Ilıcalı'ya yalvadı ve kardeşiyle aynı takımda oynamak istediğini söyledi.

Survivor'a kardeşi geliyor Acun Ilıcalı'ya resmen yalvardı

Seda Ocak konuşmasında, "Çok mutluyum ama ne diyeceğimi bilmiyorum." Bir kere olsun aynı takımda olmak istiyorum Acun abi.. Biz zaten düşman kardeşi gibi görüldük. Şimdilik aynı takımda olalım, koordinasyon yok. Ailem gerçekten çok üzgün. Benim kazandığım için mutlu olamazlar, onun kazandığı için de mutlu olamazlar. Hepimiz aç, perişan ve üzgünüz. Gerçekten hastalandılar. Nasıl olsa oylama da yok." şeklinde ifadeler kullandı.