Survivor All Star'a damga vuran ödül: Yarışmacılar resmen çıldırdı

Survivor All Star'ın dün akşamki konsey bölümünde konuşan Acun Ilıcalı, beklenmedik bir hamle yaparak, Survivor tarihinde bir ilki gerçekleştireceklerini açıkladı. Ilıcalı, bugün gerçekleştirilecek dokunulmazlık oyununu kazanan takımı, 2 günlük muazzam bir Kolombiya tatiline göndereceklerini müjdeledi. Bu müjdeli haberi alan yarışmacılar, sevinçten adeta yerlerinden fırladılar.

Survivor All Star'a damga vuran ödül: Yarışmacılar resmen çıldırdı

Survivor All Star'ın ilk haftasında büyük bir sürpriz yaşandı. Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan konsey bölümünde Acun Ilıcalı, izleyenleri şaşırtarak, Survivor tarihinde bir ilki gerçekleştireceklerini açıkladı. Ilıcalı, bugün oynanacak dokunulmazlık oyununu kazanan takımı, 2 günlük muazzam bir Kolombiya tatiline göndereceklerini müjdeledi. Bu müjdeli haberle birlikte yarışmacılar adeta yerlerinde zıpladılar.

Survivor All Star'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada, "Sürprizleri seviyoruz. Ödülü kazanan takımı Kolombiya'ya götürüyoruz. Survivor tarihinde bir ilk yaşanacak. Seyahati kazanan takım 2 gün boyunca Kolombiya'da olacak. Bir takım, Survivor tarihinin uzun ödüllerinden birini daha ilk haftadan yaşayacak. All Star'ı anca böyle şaşırtabiliriz dedik. Tahmin ediyorum ki başardık" ifadelerini kullandı. Ilıcalı'nın bu beklenmedik kararı karşısında yarışmacılar şaşkınlık içinde kaldı ve büyük bir sevinç yaşadılar.

survivor

Hatırlatmak gerekirse, Survivor All Star'ın ilk eleme adayları Kırmızı takım yarışmacısı Doğukan ve Mavi takım yarışmacısı Yaman olmuştu. Oyunu kaybeden takımın eleme adayı olan Yaman, gelişen olaylarla birlikte Kolombiya ödülü için mücadele edecek. Bu sürpriz ödül, programın dinamiklerine yeni bir heyecan kattı.