TikTok fenomeni hamileyim diyordu, meğer asker kaçağıymış

Türkiye'nin sosyal medya platformlarındaki yükselen isimlerinden biri olan Mükremin Gezgin, yaptığı hamilelik açıklamasıyla geniş yankı uyandırdı. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler, TikTok fenomeninin hamilelik iddiasının bir aldatmaca olduğunu ve aslında asker kaçağı olduğunu gösteriyor. Gezgin'in gerçek durumu, ülke gündemine damga vuran bir skandala dönüşmüş durumda.

TikTok fenomeni hamileyim diyordu, meğer asker kaçağıymış

Mükremin Gezgin'den Yeni Skandal: Asker Kaçağı İddialarıyla Sosyal Medyada Olay Yarattı

TikTok platformunda sıkça tartışma yaratan ve gündemi sarsan paylaşımlarıyla bilinen Mükremin Gezgin, geçmişte "hamilelik" oyunuyla büyük bir tepki almış ve bu nedenle birçok suçlama ile karşı karşıya kalmıştı. Fenomen, bu skandalın ardından geçtiğimiz aylarda cezaevine girmiş, ancak beklenen 1 günlük tutuklama süresi 3 aya yaklaşarak sürmüştü.wf

Mükremin Gezgin, cezaevinden tahliye olduktan sonra şimdi de asker kaçağı iddialarıyla gündemde. Sosyal medya üzerinden paylaştığı hikayelerle dikkat çeken fenomen, polislerle yaşadığı diyalogla bir skandala daha imza attı. Hikayesine "Kadın kadın" ifadeleriyle başlayan Gezgin, "Benim 10 günüm kaldı arkadaşlar. Bir de bu askerlik başıma çıktı. Sağlık ocağına, oradan hastaneye gideceğim. Beni polisler çevirdi. Beni aşağı indirdiler, 'Sen asker kaçağısın' dediler" şeklinde konuştu.

Fenomen, yaşadığı olayı yine sosyal medya aracılığıyla takipçileriyle paylaşarak dikkat çekti. "Yüzümde 10 kilo makyaj, saçlarım, kısa etek giymişim. Dedim, 'Abi niye kulağıma söylemiyorsun?' Polis gülmekten ölüyor. Yani bir de askerlik arkadaşlar, ne yapacağım? Ben bu saçla tüfek mi tutacağım? Ne yapacağım? Ağlayacağım artık!" ifadelerini kullandı. Mükremin Gezgin'in bu son skandalı da sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.