Wanda Nara'dan yok artık dedirten Icardi itirafı

Süper Lig’de son günlerin tartışmasız en popüler konusu Galatasaray’ın golcü futbolcusu Mauro Icardi’nin sakatlanması oldu. Yaşadığı talihsizlik sonrası icardi ve eşi Arjantin’de tatil yapıyorlar. Tatilleri devam eden çiftten Wanda Nara sosyal medyada öyle bir şey dedi ki herkes şok oldu. İşte detaylar…

Wanda Nara'dan yok artık dedirten Icardi itirafı

Galatasaray’ın göçü futbolcusu İcardi şu sıralar Arjantin’de ailesiyle vakit geçiriyor. Kendi ülkesinde eşi ve çocukları ile tatil yapan İcardi’nin güzeller güzeli eşi Wanda Nara eşi ile özel hayatı ile ilgili öyle itiraflarda bulundu ki duyanlar bu kadar da olmaz dedi. Detaylar haberimizde…

su

WANDA NARA'DAN ICARDİ İTİRAFI! NARA YİNE YAPACAĞINI YAPTI: ICARDİ'Yİ KADINLARLA TANIŞTIRDIM

Yorumlarıyla dikkat çeken Galatasaray'ın süper golcüsü Icardi’nin eşi Wanda Nara, bir kez daha yapılması gerekeni yaptı. Kocası hakkında bu kadar çok itirafta bulunması nedeniyle bu açıklamalar derginin gündemini sarstı.

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, sosyal medyada sürekli konuşuluyor. Şu anda tatilde olan çiftlerden Wanda Nara eşiyle geçirdiği ilk geceyi anlatırken bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Wanda Nara, "Eminim ki benden önce 200 kadın bu yataktan geçmiştir" dedi. Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, sakatlığı nedeniyle saha dışındayken eşi Wanda Nara ile Arjantin'e gitti.

Arjantin'de tatilde verdiği pozlarla gündeme gelen Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın özel hayatını yurt dışı medyasına açıklaması bir kez daha ortalığı karıştırdı.

KADINLARLA TANIŞTIRDIM

Wanda Nala, "Arkadaştık. Sürekli telefonda konuşuyorduk, onu kızlarla tanıştırdım ve o da bana biriyle birlikte olduğunu söyledi."diyen Wanda Nara kocasının o dönem 2 telefon taşıdığını ve kadınları kıtalara ayırdığını ifade etti.

 İcardi ile tekne buluşması sırasında bir iş telefonu ve bir kadının cep telefonunu gören Wanda, telefonlardan birini denize attığını da itiraf etti. O gün Icardi ile telefonda saatlerce konuştuğunu söyleyen Wanda Nara da birlikte geçirdikleri ilk geceyi anlattı.

Wanda Nara: ``Benden önce iki yüz kadın bu yataktan geçmiş olmalı ama benden sonra tamamen ortadan kayboldular. Artık yatağa ihtiyacı yoktu. Ertesi gün vücudumda hissettiğim acıyı hatırlıyorum çünkü her şeyi vermeye alışık değildim, her dört saatte bir Ibuprofen aldım" diyerek şoke etti.