Zerrin Özer, yaşadığı sağlık sorunları sonrası ilk kez görüntülendi

Zerrin Özer aylar sonra ortaya çıktı! Yürümekte güçlük çekiyor. İşte ayrıntılar...

Zerrin Özer, yaşadığı sağlık sorunları sonrası ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz yıl omurilik ameliyatı geçiren ve sonrasında sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü şarkıcı Zerrin Özer, rehabilitasyon sürecini tamamladıktan sonra aylar sonra kamuoyuyla buluştu. Özer'in, bir arkadaşının nikahına katıldığı ve yürümekte zorlandığı görüldü.

Omurilik ameliyatı sonrası yaşadığı sağlık sorunları ve artan kaygı bozukluğuyla baş etmek için tedavi görmek üzere Darülaceze’ye yatan Zerrin Özer, uzun bir tedavi sürecinin ardından iyileşme sürecine girmişti. Son olarak, Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen bir nikah törenine katılan Özer'in, koluna girenlerin yardımıyla yürümekte zorlandığı gözlendi.

zerrin özer

Ünlü şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, "İyiyim, çok iyiyim ama nörolojik bir problem var" açıklamasını yaptı. Bu açıklama, Özer'in sağlık durumuyla ilgili endişeleri artırdı ve sevenlerini üzdü.

Ancak, Zerrin Özer'in halka açık etkinliklere katılması ve mücadele ruhunu sergilemesi, onun ne kadar güçlü bir karaktere sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Sevenlerinin desteğiyle, umarız ki Özer, sağlık sorunlarını aşarak daha iyi günlerin keyfini çıkarabilir.