Okan Buruk, Efe Akman'ın takımdan ayrılmasına izin vermiyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken Ayhan Akman'ın oğulları olan Efe Akman ile Hamza Yiğit Akman'ın transferine karar verildi. Teknik Direktör Okan Buruk, küçük kardeş Efe'nin takım kadrosunda kalmasını istediği öğrenilirken Hamza Yiğit Akman'ın kadrodan ayrılacağı öğrenildi.

Okan Buruk, Efe Akman'ın takımdan ayrılmasına izin vermiyor

Süper Lig'i kazanmaya kararlı olan Galatasaray, gelecek sezonun takımının çalışmalarına başladı. Sarı Kırmızılıların çalıştırıcısı Okan Buruk, Süper Lig'deki milli arayı Antalya'da kısa bir antrenman kampı için değerlendirirken Buruk, önümüzdeki birkaç sezon için kararlar almaya başladı. Bu kapsamda geleceği belirsiz olan Akman kardeşlerin akıbeti de ortaya çıktı.

EFE TAKIMDA KALACAK

Okan Buruk, Efe Akman'ın takımdan ayrılmasına izin vermiyor

Efe Akman, Roma'yla ciddi anlamda ilgilendi ancak evde kalmayı tercih etti. Henüz Galatasaray'la profesyonel sözleşme imzalamayan genç futbolcunun kan Buruk ve ekibinin dikkatini çektiği öğrenildi.

Florya'nın son dönemde çalıştırdığı en potansiyel oyunculardan biri olarak kabul edilen Efe'nin yurt dışından gelen ilgiye rağmen Galatasaray'da kalma kararı aldığı bildirildi. Sarı Kırmızılılar, yakın zamanda 18 yaşına giren genç futbolcunun temsilcileriyle profesyonel sözleşme imzalamak için yakın zamanda görüşmelere başlayacak.

HAMZA YİĞİT AKMAN GİDİYOR!

Okan Buruk, Efe Akman'ın takımdan ayrılmasına izin vermiyor

Efe Akman'ın ağabeyi Hamza Yiğit Akman, sezon sonunda yuvadan ayrılacak. 19 yaşında olmasına rağmen istediği oyun süresini bulmakta zorlanan genç futbolcunun düzenli olarak oynamak istediği kulube gitmek istediği bilgisi paylaşıldı.

Teknik heyeti bir türlü etkileyemeyen Hamza Yiğit Akman'ın yurt dışından da ilgi odağı olduğu ancak sezonun Galatasaray'a veda etmesinin beklendiği kaydedildi.